PKNS FC vs JDT Liga Super 2019

PKNS FC vs JDT Liga Super 2019. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Rahsia buat duit di Shoppee

PKNS FC vs JDT Liga Super 2019

VS

PKNS FC vs JDT Liga Super 2019

PKNS FC vs JDT Liga Super 2019

Tarikh : 17hb Mei 2019 (Jumaat)

Masa : 10.00 Malam

Tempat : Stadium Shah Alam

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATULINK DUALINK TIGA
JDT LiveTV3TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKANVSPASUKAN
PKNS FC ( 1 )TJDT ( 2 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan PKNS FC ini adalah perlawanan keempat belas buat pasukan JDT dalam jadual Liga Super 2019. Ini juga adalah pertemuan kali ketiga buat kedua-dua pasukan dalam Liga Malaysia musim ini. Pada pertemuan pertama, pasukan JDT telah disingkirkan dengan jaringan 1 – 0 oleh pasukan PKNS FC dalam perlawanan pusingan ketiga Shopee Piala FA 2019. Pada pertemuan kedua pula, dalam perlawanan Liga Super 2019, pasukan JDT berjaya menewaskan pasukan PKNS FC dengan jaringan 3 – 1.

Prestasi pasukan PKNS FC setakat ini amatlah baik. Mereka hanya tewas 4 perlawanan di dalam Liga Super 2019. Taktikal pasukan mereka amatlah berdisplin. Para pemain mereka pula terdiri daripada beberapa pemain yang bermain dalam Harimau Malaya. Oleh yang demikian, pasukan JDT janganlah memandang rendah keupayaan pasukan PKNS FC ini. Pastikan kekalahan tempoh hari disingkirkan dalam pusingan ketiga Shopee Piala FA 2019 tidak lagi berulang. Semoga permainan berkualiti dapat dipamerkan oleh kedua-dua pasukan itu nanti terutamanya pasukan JDT.

Semoga perlawanan antara pasukan PKNS FC vs JDT Liga Super 2019 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Semoga para pemain JDT juga terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong PKNS FC yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.