JDT

PKNS FC vs JDT Piala Malaysia 2016

PKNS FC vs JDT Piala Malaysia 2016. Ini adalah perlawanan keenam atau terakhir pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Piala Malaysia 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

PKNS FC vs JDT Piala Malaysia 2016VS

PKNS FC vs JDT Piala Malaysia 2016

PKNS FC TM Piala Malaysia 2016

Tarikh : 20hb Ogos 2016 (Sabtu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Shah Alam, Selangor

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDTTV
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
PKNS FC ( 1 )
VS
JDT ( 1 )

#PKNS FC layak ke suku akhir

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan PKNS FC ini adalah perlawanan keenam atau yang terakhir dalam Piala Malaysia 2016. Untuk info, pasukan PKNS FC berjaya mengikat pasukan JDT dengan jaringan 2 – 2 pada perlawanan pertama Piala Malaysia 2016. Pastinya pasukan PKNS FC akan mengerahkan kudrat para pemainnya lebih 100% bagi mengalahkan pasukan JDT di halaman sendiri. Manakala bagi pasukan JDT pula, pastinya ingin memburu kemenangan terakhir bagi merebut tempat ke suku akhir Piala Malaysia 2016 ini.

Semoga perlawanan PKNS FC vs JDT Piala Malaysia 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh biarpun pasukan JDT dihina atau dicemuh kerana tidak memandang serius perlawanan ini. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong PKNS FC yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Part time blogger dari Johor Bahru. Sebarang pertanyaan, review atau advertorial dan jemputan event, sila emel ke baretta79@gmail.com / menu Hubungi Aku.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.