Ranking alexa terkini

Ranking Alexa terkiniAssalamualaikum & salam sejahtera. Ranking Alexa terkini. Inilah ranking Alexa aku yang terkini. Blog aku pernah mencapai ranking terendah iaitu untuk ranking Malaysia 540 dan global 93,733. Tak percaya? Boleh baca entri ini. Tapi sekarang dah semakin jauh nampaknya. Mungkin kerana aku kurang update entri mahupun kurang aktiviti blogwalking.

Cinta pun ada yang 20 sen

Nak menang Ipad Mini, Samsung S4

Jadi sekarang demi memperbaiki kedudukan ranking Alexa aku, aku mesti cuba membuat yang terbaik. Kena rajin update dan buat perkara yang sewaktu dengannya. So, ranking korang macam mana? Boleh kongsikan di ruangan komen. Kalau ada tips nak mencantikkan ranking Alexa jangan lupa share ok. Wassalam…peace out.

P/s – Bilalah nak dapat CPUV Nuffnang ni…

SHARE IF YOU CARE --->
40 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.