Safee Sali sah ke JDT

Safee Sali sah ke JDTAssalamualaikum & salam sejahtera. Safee Sali sah ke JDT. Pemain bolasepak negara, Safee Sali sah akan bermain dengan pasukan Johor Darul Takzim atau JDT. Ini akan melengkapkan lagi senarai pemain JDT bagi tahun 2014.

Khas untuk wanita!

Menurut sumber yang dipercayai, penyerang sensasi akan bermain bagi musim 2014 yang disifatnya sebagai “unfinished business”. Menurutnya lagi, Safee Sali berjanji akan memperbaiki segala kelemahannya dan akan memberikan persembahan terbaik untuk penyokong Harimau Selatan ini. Semoga kali ini Safee Sali menjaringkan lebih banyak gol buat JDT.

Panduan bakar lemak pantas

“LUASKAN KUASAMU JOHOR”

DON'T FORGET TO SHARE --->

36 Replies to “Safee Sali sah ke JDT

  1. Nampaknya semakin kuat pasukan JDT lepas ni… Dengan gandingan Safee Sali dan Pablo Aimar, sudah pasti pasukan JDT menjadi sebuah pasukan yang digeruni oleh pihak lawan…

  2. Ambe just nak tgk penyerang kebangsaan benar2 layak utk ada dalam skuad kebangsaan…

    ambe secara peribadi, suka kalau dia balik main utk selangor…peluang utk dia main fulltime lebih besar….tp mungkin dia juga berfikir inilah peluang utk timba pengalaman dgn ramai pemain terbaik Malaysia dan juga pemain import baru JDT..good luck safee sali

  3. Woww, Sali. Ada banyak ‘musuh’nya di Indonesia, khususnya ‘musuh’ di lapangan hijau. Haha. Memang apik sekali permainan Sali ini. Good luck di JDT!

  4. Apa malang la Safee ni sejak balik dari main kat Liga Indonesia sebelum ni. Payah betul kaki dia nak masukkan bola ke dalam gol tu. Dah terkena ‘mandrem’ ke hapa? Hehe

    1. ambe rasa sbb jarang turun full time…asyik jadi supersub jer…macam mana nak tajamkan skil..di indon, dia ‘fulltime’ striker rasanya… =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.