Sarawak vs JDT Liga Super 2015

Sarawak vs JDT Liga Super 2015. Ini adalah perlawanan ke enam belas pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam jadual Liga Super 2015 selepas perlawanan kelima belasnya menentang pasukan Selangor tempoh hari. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit baju kurung

Sarawak vs JDT Liga Super 2015VS

Sarawak vs JDT Liga Super 2015

Perlawanan Sarawak vs JDT Liga Super 2015

Tarikh : 1hb Ogos 2015 (Sabtu)

Masa : 8.45 Malam

Tempat : Stadium Negeri

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
Sarawak ( 0 )
VS
JDT ( 2 )

[+] Cara mudah dapat duit sampingan

Perlawanan ini adalah perlawanan timbal balik kelima pasukan JDT dalam Liga Super 2015 selepas bercuti raya. Semoga pasukan JDT terus dapat mengutip 3 mata berharga bagi mengejar kedudukan di tangga pertama dan tidak membuat kesilapan mudah seperti dalam perlawanan sebelum ini. Dengan kemenangan terakhir ketika menentang pasukan Selangor dalam perlawanan tempoh hari, diharap pemain JDT lebih bersemangat memburu kemenangan.

Semoga perlawanan Sarawak vs JDT Liga Super 2015 ini dapat keputusan yang baik buat pasukan JDT dan 3 mata penting menjadi milik JDT. Diharap juga penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada mereka yang penyokong Johor amat bertamadun.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.