South China vs JDT Piala AFC 2015

South China vs JDT Piala AFC 2015. Ini adalah perlawanan suku akhir kedua bagi pasukan JDT dalam Piala AFC 2015. Untuk info pasukan JDT telah diikat satu mata dengan keputusan seri oleh pasukan South China ketika bermain di laman sendiri pada perlawanan tempoh hari. Berikut adalah butir-butir perlawanan itu nanti :-

Ebook panduan menjahit baju Melayu!

South China vs JDT Piala AFC 2015

VS

South China vs JDT Piala AFC 2015

South China vs JDT Piala AFC 2015

Tarikh : 15hb September 2015 (Selasa)

Masa : 8.00 Malam

Tempat : Stadium Mong Kok

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
South China ( 1 )
VS
JDT ( 3 )

#JDT berjaya ke separuh akhir dengan agregat 4-2

Panduan mudah hamil cara Islam!

Pasukan JDT akan bertandang ke Hong Kong bagi menentang pasukan South China AA bagi perlawanan suku akhir kedua dalam kejohanan Piala AFC 2015. Pasukan ini mendapat keputusan seri dengan pasukan JDT dalam perlawanan yang lepas dan memberikan kelebihan kerana memperolehi jaringan di tempat lawan. Oleh itu diharap perlawanan suku akhir kedua South China vs JDT ini dapat memberikan keputusan yang baik bagi pasukan JDT.

Perlawanan South China vs JDT Piala AFC 2015 ini pastinya sengit kerana pasukan JDT mesti mencatat keputusan menang bagi melayakkan diri ke peringkat seterusnya. Harapan penyokong Harimau Selatan agar para pemain dapat memberikan persembahan yang terbaik serta bermain habis-habisan demi maruah negeri Johor khususnya dan amnya negara kita Malaysia di mata Asia nanti. Buat penyokong, jagalah nama baik pasukan JDT serta perilaku sekiranya menyaksikan perlawanan di sana nanti.

“Luaskan kuasamu Johor”

SHARE IF YOU CARE --->
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.