Suku akhir pertama South China vs JDT Piala AFC 2016

Suku akhir pertama South China vs JDT Piala AFC 2016. Ini adalah perlawanan suku akhir pertama pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Piala AFC 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

Suku akhir pertama South China vs JDT Piala AFC 2016VS

Suku akhir pertama South China vs JDT Piala AFC 2016

Suku akhir pertama South China vs JDT Piala AFC 2016

Tarikh : 13hb September 2016 (Selasa)

Masa : 8.00 Malam

Tempat : Stadium Mongkok, Hong Kong.

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDTTV
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
South China ( 1 )
VS
JDT ( 1 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan South China ini adalah perlawanan suku akhir pertama dalam Piala AFC 2016. Untuk info, pasukan JDT pernah bertemu dengan pasukan South China ini pada musim 2015 dan keputusan perlawanan memihak kepada pasukan JDT. Pastinya pada musim 2016 ini pasukan South China akan membuat persiapan rapi bagi menghadapi pasukan JDT nanti. Perlawanan ini amat penting buat pasukan JDT kerana dengan kemenangan atau jaringan yang banyak akan membuatkan peluang ke separuh akhir Piala AFC 2016 lebih cerah. Semoga para pemain serta barisan kejurulatihan JDT dapat merancang strategi yang terbaik dalam perlawanan ini.

Semoga perlawanan suku akhir pertama South China vs JDT Piala AFC 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi impian menjadi Juara Piala AFC 2016 dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong South China yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.