Susu Dutch Lady 123 Madu | Hairulafiz.com

Susu Dutch Lady 123 Madu

Susu Dutch Lady 123 Madu. Susu formula anakku..

Assalamualaikum………………salam sejahtera……

Saja aku nak share dengan korang pengalaman aku sejak dah anak ni…
Hero-hero aku sejak dari anak yang pertama hingga ke anak yang ketiga semua minum susu formula
Dutch Lady…..memang diaorang serasi dengan susu ni….

Teringat aku mula-mula nak belikan susu formula untuk heroku yang pertama dulu….
Yela orang rumah dah nak naik kerja so kenalah beli susu untuk ditinggalkan di rumah pengasuh….
Banyak jenis jugak aku beli…. Mula-mula aku beli susu mahal S26….tak serasi plak…… abis je setin aku beli susu Lactogen….. dia tak nak minum sangat….Pastu aku beli susu Dumex….pun tak serasi…asyik berak-berak jek….

Last-last aku beli susu Dutch Lady 123 Madu……..Alhamdullillah serasi plak…..kuat minum tu…..
Syukur aku yang hero-hero faham akan kedudukan kewangan ibubapanya……
Sejak dari tu dari anak pertama sampailah yang ketiga……semuanya aku guna susu Dutch Lady…..
Sekarang yang sulung dah kurang minum susu formula ni…. tinggal yang kedua dan baby jek…
Sekarang ni plak susu kotak Dutch Lady pun diorang suka tapi yang jenis coklatlah….
Pulak tu ada tiket Legoland free tu…..tapi entah bila dapat pergi Legoland tu agaknya….
Hanya mampu berdoa jek dimurahkan rezeki……sekian

Wassalam………peace out

SHARE IF YOU CARE --->
10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.