Panduan menjahit baju kurung

Assalamulaikum & salam sejahtera. Panduan menjahit baju kurung. Teringat aku yang isteriku pernah suruh mencari panduan menjahit baju kurung dahulu. Ketika tu Hari Raya tinggal 2 bulan lagi. Bukannya dia tak pandai menjahit, tapi ada beberapa perkara dan cara yang dia terlupa. Maklumlah sudah lama …

Download ebook Panduan Menjahit Baju Kurung

Download ebook Panduan Menjahit Baju Kurung. Jika anda tercari-cari panduan menjahit baju kurung anda berada di laman yang betul. Disini ada disediakan link untuk anda download ebook Panduan Menjahit Baju Kurung. Panduan ini yang ditulis oleh Puan Salmawati Shamsudin yang memang berpengalaman dalam bidang jahitan …

Komisyen ke 13 dari Panduan Baju Kurung

Assalamualaikum & salam sejahtera. Komisyen ke 13 dari Panduan Baju Kurung. Setelah beberapa hari yang lepas blog hairulafiz ada masalah domain, akhirnya ada berita baik buat aku iaitu terima emel mengenai komisyen dari Panduan Baju Kurung yang dah masuk dalam akaun CIMB aku. Syukur Alhamdulillah. …

Komisyen ke 12 Panduan Baju Kurung

Assalamualaikum & salam sejahtera. Komisyen ke 12 Panduan Baju Kurung. Setelah sekian lama aku menunggu akhirnya dapat juga aku komisyen dari Panduan Baju Kurung. Rasanya hampir 3 bulan aku tak menerima komisyen dari program ini. Inginkan panduan mudah hamil cara Islam Apa-apa pun memang aku …

Baju melayu siap dijahit

Assalamualaikum & salam sejahtera. Baju melayu siap dijahit. Akhirnya siap juga baju melayu teluk belanga ataupun johor hero-heroku untuk dipakai di pagi raya nanti. Nampak segakkan diorang. Terima kasih kepada isteriku kerana bukan sahaja baju melayu untuk hero-heroku malah sempat juga menjahit baju kurung untuk …