Tag: ebook menjahit baju kurung

Panduan menjahit baju kurung

Assalamulaikum & salam sejahtera. Panduan menjahit baju kurung. Teringat aku yang isteriku pernah suruh mencari panduan menjahit baju kurung dahulu. Ketika tu Hari Raya tinggal 2 bulan lagi. Bukannya dia tak pandai menjahit, tapi ada beberapa perkara dan cara yang dia terlupa. Maklumlah sudah lama tinggalkan kerja-kerja menjahit ini. Panduan menjahit baju kurung Kebetulan pulak

Download ebook Panduan Menjahit Baju Kurung

Download ebook Panduan Menjahit Baju Kurung. Jika anda tercari-cari panduan menjahit baju kurung anda berada di laman yang betul. Disini ada disediakan link untuk anda download ebook Panduan Menjahit Baju Kurung. Panduan ini yang ditulis oleh Puan Salmawati Shamsudin yang memang berpengalaman dalam bidang jahitan ini. Kandungan ebook Panduan Menjahit Baju Kurung Terdapat banyak kandungan

Komisyen ke 13 dari Panduan Baju Kurung

Assalamualaikum & salam sejahtera. Komisyen ke 13 dari Panduan Baju Kurung. Setelah beberapa hari yang lepas blog hairulafiz ada masalah domain, akhirnya ada berita baik buat aku iaitu terima emel mengenai komisyen dari Panduan Baju Kurung yang dah masuk dalam akaun CIMB aku. Syukur Alhamdulillah. Panduan Baju Kurung ini memang semakin dicari-cari oleh mereka yang

Komisyen ke 12 Panduan Baju Kurung

Assalamualaikum & salam sejahtera. Komisyen ke 12 Panduan Baju Kurung. Setelah sekian lama aku menunggu akhirnya dapat juga aku komisyen dari Panduan Baju Kurung. Rasanya hampir 3 bulan aku tak menerima komisyen dari program ini. Inginkan panduan mudah hamil cara Islam Apa-apa pun memang aku bersyukur sangat. Memang panduan menjahit baju kurung ini nampak macam

Baju melayu siap dijahit

Assalamualaikum & salam sejahtera. Baju melayu siap dijahit. Akhirnya siap juga baju melayu teluk belanga ataupun johor hero-heroku untuk dipakai di pagi raya nanti. Nampak segakkan diorang. Terima kasih kepada isteriku kerana bukan sahaja baju melayu untuk hero-heroku malah sempat juga menjahit baju kurung untuk anak saudaranya sekali. Baginya menjahit baju kanak-kanak ni mudah dan

Misi menjahit baju raya

Assalamualaikum & salam sejahtera. Misi menjahit baju raya. Alhamdulillah selepas keluar sahaja dari hospital, isteriku tanpa membuang masa terus memulakan kembali misi menjahit baju raya untukku dan juga hero-heroku. Pola baju semuanya telah siap dibuat dan sekarang adalah proses seterusnya iaitu memotong kain. Nasib baiklah ada panduan baju kurung dan baju melayu ini. Jadi membuat