Tebus kupon KFC dengan Cellads

kupon kfc dari celladsAssalamualaikum & salam sejahtera. Tebus kupon KFC dengan Cellads. Aku baru aje terima kupon makanan KFC dari pihak Cellads. Sebenarnya tak rugi aku join program Cellads ini. Kenapa aku kata macam tu? Inilah sebabnya, dengan point yang aku kumpul akhirnya dapat juga aku menebus sesuatu. Bukannya susah pun. Dapat keuntungan lagi bila join Cellads ini.

Nak beli rumah tanpa modal?

Mesti korang tertanya-tanya apa itu Cellads. Cellads adalah satu aplikasi tempatan yang memaparkan iklan untuk pengguna smartphone atau pun android. Nak tahu lebih lanjut tentang Cellads ini boleh baca entri aku kat sini. Sebelum ini aku telah pun tebus topup telefon aku. Dah dapat berjimat bukan. Kali ini aku tebus pula kupon makanan KFC pula. Kupon KFC untuk 2 orang pulak tu. Nampak tak penjimatannya kat situ. Walaupun tak seberapa tapi bagi aku amat berbaloi.

Ketahui cara-cara untuk mudah hamil

Jadi kalau korang nak join program Cellads ini boleh download melalui Google Play Store atau klik disini je. Pastu daftar. Dah siap pun, senang je. Jangan lupa ajak kawan-kawan, sanak saudara dan adik beradik korang ya. Lebih ramai lebih meriah. Wassalam…peace out

Jawab survey dapat duit!

P/s – Sorry gambar gelap sikit. Tak sempat nak adjust lightin’

DON'T FORGET TO SHARE --->
20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.