Tempoh rebet RM 200 skmm dilanjutkan

Tempoh rebet RM 200 skmm dilanjutkan

Assalamualaikum & salam sejahtera. Tempoh rebet RM 200 skmm dilanjutkan sehingga 3 bulan lagi. Ini merupakan berita gembira kepada pemohon rebet RM 200 untuk membeli telefon pintar yang diingini dan masih sempat membuat survey harga telefon pintar yang terbaik.

Bagi yang yang belum mendaftar dan inginkan maklumat lanjut bolehlah klik disini dan membuat pendaftaran disini. Cepat sebelum pendaftaran rebet RM 200 ditutup.
Wassalam…peace out

Kredit : skmm.gov.my

P/s – Dah survey beberapa model telefon pintar…

DON'T FORGET TO SHARE --->

18 Replies to “Tempoh rebet RM 200 skmm dilanjutkan

  1. terima kasih lah atas info ni, saya baru request saya punya slip sebab hari tu pendaftaran dah baut dan berjaya, cuma lupa nak print slip dia, jadi semalam saya contact skmm melalui email, dan mintak saya punya slip, Alhamdulillah, 3 jam je masa tunggu, diorang dah hantar beserta tarikh tamat baru, sebelum ni dia kata saya kene claim sebelum 19.02.13, tapi yang baru ni dia last bulan 4, jadi sempat la kumpul duit nak buat beli. tapi nak beli yang prepaid jer, tak perlu postpaid sebab tak nak layan monthly. kat umah da ade unifi 😀

  2. gologan yg d sasarkan adalah pihak muda tu hee..tapi saya risau jika ada salah gunakannya huhu..gejala sosial semakin menggila sana sani ..rasa takut mula bermukin dlm hati..

  3. salam..
    wah mash ada pelung lgi..sy pakai je apa yg ada bro.. seb kat ruamh dah ada telefon yg biasa tu hii…

  4. ingatkan akan buka sampai kuata penuh…rupanya ada tarikh luput juga ya, agak malang sebab aku nak beli tablet dan bukan hp, hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.