Tips keselamatan untuk wanita

Tips keselamatan untuk wanitaAssalamualaikum & salam sejahtera. Tips keselamatan untuk wanita. Sekarang ni kejadian samun dan kes ragut di kawasan perumahan dan kawasan kampung semakin menjadi-jadi. Yang selalu menjadi mangsa kebanyakan wanita sama warga emas atau pun suri rumah. Memang menakutkan.

Tips untuk mudah hamil cara Islam!

Disini ada beberapa tips keselamatan untuk wanita yang ingin dikongsikan. Antaranya mempelajari seni mempertahankan diri. Sebenarnya agak penting juga setiap wanita mengetahui serba sedikit seni mempertahankan diri ini. Sama ada peringkat asas mahu pun ke peringkat yang tertinggi. Mempertahankan diri ini adalah cara yang terbaik mengelakkan diri daripada bahaya. Cara kedua yang terbaik ialah melarikan diri.

Panduan buang lemak dalam 25 hari?

Tips keselamatan untuk wanita ataupun panduan mempertahankan diri ini, akan menerangkan cara-cara mempertahankan diri dalam pelbagai situasi. Contoh situasi itu ialah kejadian pecah masuk rumah dan kes ragut. Dalam panduan ini juga ada diajarkan tips-tips pertahanan diri yang mudah seperti mengunakan perfume untuk takutkan penjenayah, menjadikan kunci sebagai senjata bahaya, cara keluar dari kereta jika dikurung dan banyak lagi.

Cara menjahit baju kurung Johor!

Kepada wanita-wanita diluar sana jangan lupa dapatkan panduan ini. Nampak macam tak berapa penting, tetapi penting sebenarnya. Jangan sampai dah jadi mangsa baru nak bertindak! Jika berminat untuk dapatkan tips keselamatan untuk wanita ini bolehlah klik disini ataupun klik sahaja banner di bawah ini. Sama-samalah kita menjaga keselamatan diri dan keluarga. Wassalam…peace out

DON'T FORGET TO SHARE --->
28 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.