Trafik mencanak lagi

Trafik mencanak lagi

Assalamualaikum & salam sejahtera. Alhamdulillah, trafik mencanak lagi. Pada minggu lepas trafik aku boleh dikirakan tertinggi dalam sejarah aku berblogging. Pada minggu ini pula trafik lebih tinggi lagi atau kata orang Johor mencanak lagi.

Bukanlah aku nak menunjuk apatah lagi berlagak, maklumlah aku ni siapa. Tapi ini aku boleh berbangga kerana dengan sedkit ilmu yang aku dapat dari rakan-rakan blogger diluar sana dapat aku pratikkan seterusnya mendatangkan hasil yang pada pendapat aku amat-amatlah berjaya.

Terima kasih kepada semua yang menyokong aku sejak aku mula berkecimpung di arena blogging ini. Tak kiralah kepada yang memberikan komen mahupun silent reader. Jasamu tetap aku kenang sampai bila-bila dan hanya tuhan sahaja yang dapat membalas kebaikan kalian.

Akhir kata dari aku, janganlah serik menerjah ke blog picisan aku ini. Sebarang cadangan dalam penambahbaikan untuk blog aku ini amatlah dialu-alukan. “Dunia tanpa sempadan”
Wassalam….peace out

DON'T FORGET TO SHARE --->

51 Replies to “Trafik mencanak lagi

  1. tahniah bro.

    lepas ni usahakan pula utk dapatkan trafik dari entri evengreen iaitu entri yg org cari sepanjang masa.

  2. waaahh.. hebaaat ahh.. bile la nak dapat cenggini.. baru beberapa kali sebab keywords jugak.. nak maintainkan, tak mampu… ehehe

  3. salam bro….
    prestasi yang membanggakan buat blog bro ni…
    TA tumpang gembira…..Thanks sudi sharing dengan TA dan semua pembaca blog bro ni…..
    happy blogging and smile alway bro…

  4. bagi sy kita harus angga dg apa kita dpt. tak kisah nilai naik atau turun tu adalah hasil yg sepatutnya yg kita dpt hasil dr usaha sndri.

    jgn malu semua org ada pengalam masg2 yg tersendri 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.