Trip #1 : Medini Mall & Legoland

Assalamualaikum………..salam sejahtera

Entri aku kali ini berkenaan dengan famili trip…
Kali ini aku bawa isteri dan hero-heroku ke Medini Mall, Nusajaya, Johor Bahru…
Hujung minggu hari tu dengan takde plan nak gi memana, so aku bawa famili gi sana…
Ala bukan jauh pun dari umah aku….lebih kurang 10 minit jek…

Aku sampai Medini Mall lebih kurang jam 5.00 pm. Kira sesuailah waktunya…hari pun tak panas….redup jek…yela baru lepas hujan….Sampai jek kat sana…anak-anak aku terus menjerit pasal nampak Legoland….
Sebelah menyebelah tempat ni…..So tak sempat aku nak amik gambar kat Medini Mall….terus hero-heroku..berlari ke pintu depan Legoland…

Kat Medini Mall takde aper2 pun….yela tempat baru so ramailah orang lagipun….baru je beroperasi banyak lagi kedai yang belum bukak….tapi kira okay tempat di cantik….macam kat JPO, Kulai……
Aku lepak kat situ pun x lama….kira-kira 1 jam setengah aku gerak….gi Bandar JB…..cari makan plak lapar…tapi sebelum balik aku cakap kat hero-heroku….’kalau papa ada rezeki papa bawak anak-anak papa masuk Legoland’……InsyaAllah…….

Wassalam…..peace out

DON'T FORGET TO SHARE --->
9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.